Pàgines

dimecres, 13 d’agost del 2014

Com escalivar un all


No ho repetiré davant de la meva mare però el foc d’inducció o la vitroceràmica per molt neta i màgica que sigui no pot fer coses que es feien abans amb flama.

Sabia que hi havia gent que escalivava les albergínies i els pebrots al forn però no és el mateix, ho he comprovat i avui que no tenia alls prèviament escalivats al fantàstic foc a gas de la meva mare –reivindicadora incondicional de la flama- s’ha presentat el gran dubte, com ho fem a casa meva? Després de pensar i mirar per internet, per cert a internet no he trobat solució o no sé buscar, he decidit embolicar en paper d’alumini els alls necessaris i directes cap a la planxa de ferro, la missió ha estat assolida amb èxit, i la reivindicadora de la flama ha pogut fer romesco.

Resultat, el millor romesco del món és el que fa la padrina, artista de la cuina!

1 comentari: